Jump to content

  •  

Show
Photo
- - - - -

2002 Toyota Allex Headlights Not Working

Allex Toyota Headlights fault

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Malice87

Malice87

    New Member

  • Registered Member
  • 1 posts
  • First Name:Marcel
  • Gender*:Male
  • Toyota Model: Allex
  • Year: 2002
  • Location: Other/NonUK

Posted 07 April 2012 - 06:14 AM

Both my headlights on my 2002 Toyota Allex stopped working.

I've checked the fuses and they're all good. I've checked the bulbs and they're all good (both filaments).

My fog lights still work, and temporary hi-beams. Permanent Hi-beams doesn't work.

Yesterday morning the headlights came on, but after I switched them off and back on they stayed off.

Everything points to either a loose connection or faulty relay.

In the main fuse/relay box under the hood there are 6 relays, namely: fan 1, fan 2, horn, EFI (fuel pump), EMPS (??) and M/G CLT (??).

Where is the relay for the headlights located?

Any other ideas?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to TOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Joylove

Joylove

    Guru Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 547 posts
  • First Name:Bob
  • Gender*:Male
  • Toyota Model: RAV4.2
  • Year: 2000
  • Location: Greater London

Posted 07 April 2012 - 05:12 PM

I don't think there is a relay. Try a replacement switch off eBay or start checking things with your multimeter.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users