Toyota Owners Club - Toyota Forum Messages

Review Your Toyota

Help others when it comes to buying a car like yours, review your Toyota now

In Memory

Les "Giddlepin" Ackroyd - 1951 to 2016  - A well missed friend to everyone. 

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Sign in to follow this  
Followers 0
aungcews

T Belt Lamp Cann't Restart

5 posts in this topic

T belt lamp in the speedometer ( digital mileage display)is can not restart. please help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

This method might work for you.

Where Optitron (Lexus style with digital odometer) dials are fitted, use the following procedure.

Set the digital display to ODO

Turn off IGN

Holding the TRIP reset button, turn on IGN

Hold TRIP for 5sec.

The digital display will show "1"

Pressing the TRIP will advance the number 1, 2, 3, 4 etc...

Each represents 10,000k. So 10 = 100,000

When you get to "10" press and hold TRIP for 5sec.

Display resets back to the ODO reading

Turn off IGN and then back on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's great when people come back and say thanks for the help :angry::angry::angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

That really winds me up too!!

The amount of times I have felt like that after helping people on the supra section with some fairly detailed posts...

It makes you wonder why you bother!

- At least it stays for the benefit of the search engine, so its not a total waste of your time!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This method might work for you.

Where Optitron (Lexus style with digital odometer) dials are fitted, use the following procedure.

Set the digital display to ODO

Turn off IGN

Holding the TRIP reset button, turn on IGN

Hold TRIP for 5sec.

The digital display will show "1"

Pressing the TRIP will advance the number 1, 2, 3, 4 etc...

Each represents 10,000k. So 10 = 100,000

When you get to "10" press and hold TRIP for 5sec.

Display resets back to the ODO reading

Turn off IGN and then back on.

i have a same problem with my T-BELT warning. but my model is Toyota Vigo 2.5 (year 2005). How can i solve the problem..some body help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0