Sign in to follow this  
gsa123

Toyota Previa Key Fob Stopped Working

Recommended Posts

One of the two key fobs for my Toyota Previa (September 2001) has stopped working when I changed the Battery in one of them (lights are coming on). New Battery is definitely ok as I have checked it with the working key fob. Looks like it needs a reset of some form. Does anyone know how to sort out this problem, other than taking it to Toyota dealers!

Many thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You only have about 90 seconds before the key loses sync with the car immobiliser when changing a Battery.

There IS a way of getting it to work without a hideously expensive visit to Toyota, but for the life of me I cant remember how :blink: .

Hopefully someone else will remember!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You only have about 90 seconds before the key loses sync with the car immobiliser when changing a battery.

There IS a way of getting it to work without a hideously expensive visit to Toyota, but for the life of me I cant remember how :blink: .

Hopefully someone else will remember!!

Thanks - that's probably what's happened, and I'm loathed to go to Toyota for this. Hope you have a UREKA moment and remember what the process is!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this