Sign in to follow this  
LAA69

Forum Navigation Issues

Recommended Posts

Is anyone having issues when navigating the forums?

I keep getting errors occur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I can't help but I've no problem. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here!

Are you sure that you were fully signed on to the site?..........as this can give the symptoms that you described.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes as far as i know, ok just checking, this must be my issue then i guess.

Thanks for replies gents thumbsup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you looking at the site in compatability mode, that can spanner the views...

Share this post


Link to post
Share on other sites

And me :crybaby: .Tonight has been fine though.

So user error then... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

And me :crybaby: .Tonight has been fine though.

So user error then... :yahoo:

:P :shutit:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this