Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Coolant Loss/foaming


sconnochie
 Share

Recommended Posts

Hi I need some help form anyone who has had a similar problem. I recently had to replace the radiator in my carina(1997) although it had been leaking the temp sensor showed normal. After this I was still losing coolant and noticed that the coolant was like foam. The radiator shop suggested a bust head gasket so I have just replaced that. the head was checked for warping by a specialist and was ok. Engine reassembled I still have the same problem. Someone has suggested I may have an air lock is this likely or am I looking at a new cylinder head?

Regards

S Connochie

Link to comment
Share on other sites


Replaced the thermostat yesterday and ran the engine for about 30 min with a header tank on the radiator, a fair quantity of bubbles were displaced once the thermostat opened before eventually settling down. I am hoping this has resolved my problem but may look for some more help if I drop any coolant over the next few days.

regards

Steve Connochie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share





×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership