Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


2004 Avensis D4D Tx3 Heater Problems


paulheadley
 Share

Recommended Posts

hi all, i was wondering if any one has any advice to my heater problem. there is no hot air at all coming out of the vents and so far i have checked the servos ( work perfect ) flushed the coolant system and topped up with new and made sure all air has been released, changed thermostat and changed pollen filter , thing i dont understand is that both pipes to the matrix are hot but for some reason theres no hot air the only thing that is missing is the air con pump but does this matter

help please

regards paul

Link to comment
Share on other sites

My 2004 2.0 D4-D T-spirit has just started doing the same.

I have tried every combination of Climate Control settings with and without Power heater and it seems to be random - The other day I was driving through town and it was blowing cold air, then suddenly started hot - great I thought I maybe just needed time to heat up - about 90 secs later it was back to cold.

I therefore dont think there is anything wrong with the matrix and more like the electronics/sensors etc in the climate control.

Is this a known fault? Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership