Sign in to follow this  
BooUns

2004 T4 Avensis Chugging And Losing Power While Driving

Recommended Posts

I have an Avensis T4 that has recently starting chugging while I am driving along or when I drop gears and try to regain speed it just loses power. I have had brakes checked, egr valve replaced, cataylatic converter removed and cleaned and the accelerater pedal replaced all to no avail. The car still chuggs and loses power. If I stop and turn the car off for 5 minutes I can then start up again and continue my journey until it all starts again. Has anyone any idea what the problem is any advice would be greatly appreciated. i have stopped driving the car as I do not feel safe in it anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome to the TOC, does it make any noises when it slows ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the TOC..Try puting your question on the Avensis forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome to the TOC, does it make any noises when it slows ?

No there aren't any noises or any kind of warning, I am driving along and it just starts chugging. If I slow down I can't pick up speed again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this