Sign in to follow this  
Trevoroq

Abs Fault But No Error Codes

Recommended Posts

Hi ,

I have had a fault on my brakes for some time , the ABS cuts in at low braking speeds.

I have changed the discs & pads & bled the brakes and just passed the MOT ( I thought it would fail ) The ABS light goes out as it should and I have tried to get the codes but no luck, I removed the short pin and connected E1 toTC the first time the light went out and then flashed twice then a space of 2 or 3 seconds then twice again and it kept doing this no other break. I then thought to clear any error codes so pumped the brake 8 or 10 times with the ignition on ( not running ) tried again and got ABS light going out then a continuous pulse every second or so. Is there a code when everything is OK ? Help anyone.

Thanks

Trevor

I also disconnected the Battery to clear the codes then re tested and still got the continuously flashing ABS light , also removed fuse for ABS problem went away NO ABS but ABS light on all time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this