Sign in to follow this  
kegster

Battery Changing

Recommended Posts

Hi all, im new to the forum so apologies if this has already been asked. Changed the Battery on my 2006 2.2d Avensis, i have lost the volume on my radio, everything appears ok just no sound. Any advice please.

Regards Kev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome kev,

I have had the Battery off many times on my 2.2 avensis without any problems. I would check the fuses but if the radio cd is lit up then it shouldn't be that unless the radio has an onboard fuse for its power amp ... very strange as the radio is not coded either.

regards .... Pete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks Pete, whilst changing Battery i connected another power supply (i didn't know it wasn't coded}, i shall try again. One thing that was strange the one touch operation on the windows stopped working, but started again shortly after. I shall post up if i can cure it.

Regards Kev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this