Sign in to follow this  
vorlon69

Device Id?

Recommended Posts

Hi,

I have just purchased a Toyota Prius (2010) and am trying to figure out what my device ID is - can anybody help?

I need this to register the device on the toyota touch and go website so I can use send to car etc.

The only thing I know for definite is that the system is the HDD model and says b9019 in the bottom right hand corner.

I have tried setup > general but there is no system information tab

I tried the other option of Nav > Map Data and the result photo is attached.

Please help...

post-130133-0-85705700-1381133559_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where can the Device ID be found?

The Device ID can be found in the navigation system by pressing the 'Set up' button, then selecting 'General' > 'System Information' the Device ID is then displayed.

Please note the Device ID is case sensitive and should be entered with no spaces.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm tried that, it doesn't show device id - that's why I was asking.

Is the device id the same as the bluetooth id cause I can get that easily?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the ID is not in your documentation for your car then I suggest your contact Mr T for advice or use this.

Who should I contact for further support?

Simply call 0844 701 6183 (Calls may be monitored or recorded)
Calls cost 13.1p (inc.VAT) plus up to 4.08ppm from BT Unlimited Weekend Plan. Mobile and other providers' charges may vary.

Did you register your car on the portal.

In the users manual you may see Portal being referred to. In the UK, the portal can be accessed here. This allows you to set up an account and register your car and phone. This will allow you to benefit from connected services and means they can keep you updated with the latest information relating to Touch and Go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you ever find your device id? im having the same trouble! no system information under general and none under map data either...

i have the same stereo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this