Sign in to follow this  
Azzawacker

Glow Plug Problems 2004 2.0 D4D T4

Recommended Posts

Hi I had trouble starting my car tonight after work but once I got the car started and got on my way the engine management light light up ! Car starts fine everytime once it's warm drives fine no loss in power or noticeable problems . Would knackered glow plugs throw the eml on the dash ? Any help would help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be, I personally would read it, if not get the glow plugs tested,might be worth buying your own obd2 reader of ebay very handy to have,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys two glow plugs have gone I've tested them while in the car need to get a new set and fit them but as far as I can see they are buggers for snapping not looking forward to replacing them at all .im hoping it is the glow plugs that's throwing the eml up my mates got a obd reader will see what the mighty toyota says when I plug it in I will keep you posted. Thanks again guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

I personally would buy genuine from Mr T. (they may be made by denso)

eurocarparts also list denso and Bosch/beru,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mr T ones are Denso if I remember correctly! Sometimes you can get Toyota parts as cheap as OE ones!

Contact forum member "Kingo" for a price! You might get a deal 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this