Sign in to follow this  
lockmanz

Impossible to solve problems pumps of booster pump?

Recommended Posts

Hello,

I request you to help me find the solution here is my situation:

To change my fuel filter on my yaris 2 1.3 VVTI of 2006 with 230000 km. I have of to defuse my gas pump and to remove this radiator hose black set (photo below) I replaced him by a radiator hose gasoline strengthened of the same size maintained by two spring clips (the radiator hose is maintained well and tight it is very difficult to remove it from the hand).

Here is my problem when I leave my vehicle 1 day without rolling the gasoline falls again into the pump of force-feeding and during the starting up I am to oblige to press for a long time the key so that the gasoline goes back up (previously a blow of key and the car started immediately) and so that the car starts.

1536179740-ill.thumb.jpg.bdde2460e845bf8ce9547bfc93e2257e.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, either replace the 'O' ring seals on the pipe. You can try a smear of petroleum grease (Vaseline?) on the old seals, or even try repositioning the pipes. One of them is sucking air and you're losing fuel prime. Try the Filter Inlet pipe first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this