Catlover

A Funny Thing Happened Last Night....

Recommended Posts

Last night I set off on a journey from home, engine cold and air temp about 6 centigrade so I was expecting engine to run a bit, especially at the beginning. However after about 3 miles EV had failed to kick in, and I noticed that when I took foot off throttle there was some very noticeable engine braking.  I went for another couple miles and no change so I stopped, turned the system off, waited about 30 seconds, switched on, drove off and all was ok, and has been ok today.  A computer glitch I reckon - anyone else had this problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe you pushed the lever to B instead of D?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reminds me, I somehow accidentally knocked one of my cars into B mode a long time ago, and it took me a minute or two to work out why Cruise Control wouldn't work!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"B" +1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Behaved itself since, reckon I must have slipped it into B instead of D.  Doh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...