Sign in to follow this  
painfall

Yaris 2007 1.4D4d - turbo/hose problem

Recommended Posts

Hello colleagues,

First of all sorry about my bad English.

I have a problem with my Toyota - Yaris 1.4D4d 90hp
Since I have it (about 10000km) it seems clumsy, but I decided it was normal. Until today I got on the Yaris first generation 1.4D4D (which I think is 75hp). This car goes much higher than my Yaris, even though mine is a second generation (90hp). I headed for the turbo / airways because I had a similar problem with another car. My question is, what role does the hose I attach to photos? It is completely oiled. Appears before the turbo. Also, there is no check engine or other problem indicators. The starting up and the idle is perfect, just the performance/acceleration is very poor. What can cause this issue?The car is a Yaris 2007. Greetings!

645A517C-D042-485B-9715-412C8C4CCE2D.jpeg

811D5D2C-3DAF-4A96-A40E-8E32863D3F43.jpeg

DA56FC52-D6E9-4D44-A6DC-6FDC95849FC6.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this