Sign in to follow this  
Lee_johnson1975

Fog lights

Recommended Posts

Hi folks hope everyone is well? 

Further to my topic few days ago and thanks for the responses, just managed get my car through mot Monday, but this morning noticed both my front fog light bulbs are out, they were working other day...know on a 2008 they are a h11 fitment but how do you get in to swop them? Through the wheel arch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be an electrical issue, not just a dead bulb. Checked the fuses ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do they have their own fuse? If so is it in engine bay or cabin? I had brief look earlier that fuse was also for rear number plate lights and fogs

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe the cabin fuse box is under steering wheel kinda where your knees are?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside the car fuse box, fuse number 25 is for the front fog lights.

image.thumb.png.2955f7ceef7d3560633b15970d8ecb28.png

image.thumb.png.c297bf8167abbe92898723599cbe171c.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 minutes ago, Lee_johnson1975 said:

Not the fuse checked

Hi, have you checked the connections at the lights , to access them you need to remove black plastic trays at both corners under wheel arcs. If you have a voltage meter you can check if anything coming to them., take the bulbs out and look at the wire inside. It’s strange that both lights suddenly goes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought it was strange as well I'll check and change them anyway thought Id have go in through the arch

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, TonyHSD said:

Hi, have you checked the connections at the lights , to access them you need to remove black plastic trays at both corners under wheel arcs. If you have a voltage meter you can check if anything coming to them., take the bulbs out and look at the wire inside. It’s strange that both lights suddenly goes. 

Switch? Multimeter would confirm.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this