Sign in to follow this  
Eddie m

Aristo speedo

Recommended Posts

I have a Toyota aristo vertex which I have owned for the last eighteen years without any major problems until now. The speedometer sudddenlystopped operating along with the warning light coming on for the active rear steering (ARS) I don't know if there are any owners out there who have had any similar experience. I have taken it to an auto electrics garage who have said speed registers when they plug their diagnostic machine in so fault is probably in dash so will need to buy new or second hand dash.Not sure if this is the case or not. I would appreciate any comments or suggestions. Many thanks, Eddie m

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its likely due to its age it's a dry joint on the pcb, first off unplug it and clean the connector and socket up and give that a try

Just looked up the parts and the cluster is modular, it shows 3 part numbers

If you can drop me a PM with you frame number / vin i can pin it down

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this