Sign in to follow this  
Jim cannon

Limp mode

Recommended Posts

I have a 2008 Toyota landcruiser Swb and it keeps going into limp mode, I have had it into 3 different garages and no one can find the issue?? There is definitely something wrong!!

when not I’m limp mode it drives pretty sluggish also? I have it serviced regularly!!

if you travel at 70mph + it simply kicks into limp mode and engine light comes on.
no idea why?? 

this has happened about 50 times in the last 2 years and I have to bring it to a garage to get the light off every time??

Share this post


Link to post
Share on other sites

06 d-4-d. auto.  goes into limp mode. stop/start resets it. told its gearbox pr

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jim cannon Did you have the codes read if so what are they ? What's the mileage, engine and gearbox ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi flash

not had codes read but been told gearbox issue

135k miles

d-4-d  automatic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this