Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Cairns security alarm


Toyotamac
 Share

Recommended Posts

Hi, recently bought 3 yr. old Auris hybrid tech. The alarm is going off for no apparent reason. I've check the obvious environmental reason., Ie. All doors & windows shut, no flying insects in the car. It seems to happen mid evening but is not in the sun so light level is not changing rapidly. It's parked on the drive so noone knocking into it.

I've posters support request on this site but no response. Who. Monitors this section.

Any clues from other users?

Link to comment
Share on other sites


1 hour ago, Toyotamac said:

Hi, recently bought 3 yr. old Auris hybrid tech. The alarm is going off for no apparent reason. I've check the obvious environmental reason., Ie. All doors & windows shut, no flying insects in the car. It seems to happen mid evening but is not in the sun so light level is not changing rapidly. It's parked on the drive so noone knocking into it.

I've posters support request on this site but no response. Who. Monitors this section.

Any clues from other users?

I can't help i'm afraid but my 3 year old auris did exactly this last week, one time only fortunately, but for a while i was waiting on happening again, odd.

Link to comment
Share on other sites

Whether any topic receives responses is dependent on if members have experience or knowledge of the issue being raised, and actually noticing the topic. Moderators monitor the club, mainly for issues as regards divergence from club rules, etc, but unfortunately they cannot conjure up responses to topics.

Link to comment
Share on other sites

My 3 years Auris hybrid had a similar problem last year, as it happened just after recall for the reprogram of the ECU, I thought the fault alarm might be related to the ECU software upgrade, but when I had my car checked at the local Toyota dealer, and they couldn't find anything wrong with system, and said it could be the fault sensor, to test it, they disabled something (I forgot what it was exactly, just remembered the internal light was disabled as well), they told me to leave it for a week, if the issue was still there, it suggested a fault sensor. As the problem hadn't gone during the one week test, the dealer replaced the sensor for me and so far the alarm seems ok. 

Link to comment
Share on other sites


10 minutes ago, Davidhee58 said:

My 3 years Auris hybrid had a similar problem last year, as it happened just after recall for the reprogram of the ECU, I thought the fault alarm might be related to the ECU software upgrade, but when I had my car checked at the local Toyota dealer, and they couldn't find anything wrong with system, and said it could be the fault sensor, to test it, they disabled something (I forgot what it was exactly, just remembered the internal light was disabled as well), they told me to leave it for a week, if the issue was still there, it suggested a fault sensor. As the problem hadn't gone during the one week test, the dealer replaced the sensor for me and so far the alarm seems ok. 

PS, as i remember, the dealer disconnected the sensor, then the fault alarm disappeared, and they replaced the sensor for me.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership