Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Central Locking


yaris_girl
 Share

Recommended Posts

Has anyone ever had a problem with the central locking? The past week or so mines has been playing up - opening/locking one minute, nothing the next. I was stuck in a car park trying to lock it for 5 minutes! At first i thought it was the key Battery (even though the cars only 3 months old, so the Battery should be fine), but its happening with the spare.

I'll take it to toyota, but does anyone know what the problem might be?

Link to comment
Share on other sites


aer ur keys bein put anywhere cold. cos i had it where they were stored somewhere cold in the house and it wouldnt work at all until i warmed them up

I had been driving for about 20 minutes before i got stuck in the car park, and i always have the car reasonably warm. :huh: Might be a shout though. B)

Link to comment
Share on other sites


Unless it's interference from Radio Signals of some kind?

Hope you get it sorted...

And don't forget about your doors being closed properly ....... I was getting really :censor: off with my remote central locking as it wouldn't lock the car, it took me 5 mins to work out that it wasn't locking because the passengers door wasn't shut properly!

I look back at it and laugh now :lol:

Link to comment
Share on other sites

Unless it's interference from Radio Signals of some kind?

Hope you get it sorted...

And don't forget about your doors being closed properly ....... I was getting really :censor: off with my remote central locking as it wouldn't lock the car, it took me 5 mins to work out that it wasn't locking because the passengers door wasn't shut properly!

I look back at it and laugh now :lol:

:D Definitely not that as it eventually locked after about 5 minutes without me opening/closing the door again.

Link to comment
Share on other sites

u might have parked near another toyota, which sometimes delays the signal....when all off our toyota are parked next to each other on the drive(all 4 off them) and u go to unlock any one of them...there is sometimes a split second delay in opening/closing with remote locking.....jus a thought

Link to comment
Share on other sites

u might have parked near another toyota, which sometimes delays the signal....when all off our toyota are parked next to each other on the drive(all 4 off them) and u go to unlock any one of them...there is sometimes a split second delay in opening/closing with remote locking.....jus a thought

Had a similar problem at JAE this year ................with all the Yariis around :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

And don't forget about your doors being closed properly ....... I was getting really  :censor:  off with my remote central locking as it wouldn't lock the car, it took me 5 mins to work out that it wasn't locking because the passengers door wasn't shut properly!

I look back at it and laugh now  :lol:

:lol: I did exactly the same thing! Thank god it's not just me :P

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership