Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Tundra 4wd System


akw
 Share

Recommended Posts

I have a 2000 Tundra 4X4 with 67,000 miles on it.

In the past, on a couple of occasions, I heard a "clunk" when shifting out of 4WD.

In the last two weeks, however, the "clunk" has become very loud, and there is a delay in disengaging the 4WD. The problem is very frequent, although some of the time the system works fine.

The dealership mis-diagnosed the problem as being in the front differential, tore it down, and found no problem....(!?*&*#!) They then test drove it, and the system performed OK.

Shortly thereafter, I noted that the problem was still there.

I am thinking there is a problem in the transfer case.

If anyone out there has had a similar problem, please let me know what the diagnosis was...I am nearing the end of my extended warranty, and really don't want to have to pay for the fix if I can help it.

Thanks, akwakw@redrivernet.com

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership