driver10

Registered Member
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About driver10

  • Rank
    Club Member

Profile Information

  • First Name
    zak
  • Toyota Model
    Auris
  • Toyota Year
    2009
  • Location
    Northamptonshire

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi does anyone have any reccomendations for which battery to buy. I think stop and start uses a special kind of battery. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  2. It's been a year since changing the top lambda sensor. Approximately 10k miles. The CEL has not returned. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  3. Its petrol Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  4. Just wanted to be sure. I checked my oil level and it needs topping up. For my last service i used 5w30 Casterol. I got 5w30 of another brand is it okay to use it to top my engine oil level. Dipstick showing between min and max. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  5. I would try personally changing the sensors, with something from the scrap yard if im lucky to find it. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  6. I think its the issue with vvti engines. You can see it on youtube. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  7. Could be what u put on front seat. Happended to me 2x when i had my work bag in the front seat. Its like the seat belt warning noise isnt it. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  8. Nope same but less of it. I park in underground car park. It happends when i start it. Possibly low temperature as it is cold. If i put key in and let dash light up and then start the engine noise is reduced even further. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  9. Im still driving the car its at 75000 miles Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  10. I was chabged the bottom sensor once and cel came back and changed top aswel cel was gone. Strange even though fault was pointing g at bottom one even when new. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  11. Try changing both sensors. As you changed bottom one try the top. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  12. Which model do you drive and engine. Just wanted to kniw what oil you use. I got an oil change due soon. Im unsure what to use. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  13. I would reccomend trying the scrap yard. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  14. Hmmmm, does ur car have warranty? I'm not sure. It might be worth getting it checked out. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
  15. I had similar issue with 0w20. After doing 4 to 5k miles i needed half a bottle of 1ltr 0w20. I think these 0w grade oils are thin and burn quicker. I spoke to 3 mechanics and they said 5w30 is what they prefer for older cars. Whay do you think? Whats mileage of ur car? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk