Jump to content


Photo
- - - - -

No Power


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 paris5049

paris5049

    New Member

  • Member via FB
  • 8 posts
  • First Name:pat
  • Toyota Model: yaris
  • Year: 2002
  • Location: Tyne & Wear

Posted 30 March 2014 - 02:31 PM

Hopefully someone can help,i removed the old radio from my 02 Yaris ready for a new JVC dab radio to be fitted.Unfortunately now I have no power to the dash board,no lights,ignition,security light doesn't blink.Have I interrupted a loop,or could I have blown the ecu relay,has anyone else had this problem.



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Sign up to TOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 paris5049

paris5049

    New Member

  • Member via FB
  • 8 posts
  • First Name:pat
  • Toyota Model: yaris
  • Year: 2002
  • Location: Tyne & Wear

Posted 31 March 2014 - 07:10 PM

problem solved,after two hours contorting myself like Quazimodo checking fuses,2 boxes,engine and drivers station I decided to check the battery.Yes you've guessed it.



#3 Cyker

Cyker

    Top Rank Poster!

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,452 posts
  • Gender*:Male
  • Toyota Model: Yaris/03

Posted 31 March 2014 - 07:20 PM

Haha! Good catch mate :thumbsup: :lol:


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users