Sign in to follow this  
adrock11

Induction Kit Help!

Recommended Posts

Hello all,yesterday i fitted my new k&n typhoon kit but after driving for a mile the engine light,vcs and trc light all came on :censor: , so i went home and re-fitted the standard air box and after two miles the lights all went off :wacko: .

So my question is is this normal and how can get the light sto stay off ???????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes this happens with a few people round here, and as far as I know there is nothing that you can really do to stop it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

does this happen to all corolla's when a induction kit is fitted?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it doesn't happen to all corollas. One question for you adrock11, did you fit the small rubber bung to the engine block? It is located in a very difficult spot between the intake pipe and the engine cover and is pretty hard to spot. If you could take some close up shots of all of the pipes and bungs on your typhoon, it might help us identify if anything is missing or in the wrong place. Also did you extend the MAF wires? If not, I can guarantee you a world of pain when they snap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this