Sign in to follow this  
Aygo newbie

Horn Not Working

Recommended Posts

Hi has anyone any ideas why the horn has stopped working I've checked fuse and connection to horn?

Thanks. In advance for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be any of a number of things.

Is power getting to the horn when you activate it? You'll need a multimeter or a test lamp to check that. If not, is the switch working? Is there an associated relay? If so, is that working?

Is there a good earth on the other side of the horn?

If all those are ok then you'll need to replace the horn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Horns have been known to simply seize up, try getting someone else to press the horn button whilst you literally hit the horn with something a bit solid, even a small hammer, and this sometimes gets them going again.

Mike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, had same problem with VW... (I know ive had so many problems with VW). If you press the horn and hear a slight 'tick' sound when you press it, it means that all the wiring is good. If it doesent then its something to do with the relay. But if you hear the sound then all is good, you just need a new horn, maybe £10 used and £30 new :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

where is the relay my daughter just bought a aygo horn is not working fuse ok horn is new

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this