Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Newbie Problems


Muzikant25
 Share

Recommended Posts

i just bought a 1990 Toyota Pickup , V6 , Auto , 2wd , over 300km :D

It started fine when i picked it up , but when i got home, parked it , tried to start it a 5 minutes later, it wouldn't start, no cranking , no nothing , all i can hear is a RELAY flicking in the dash on the passenger side ?? i even tried tapping the starter - didn't work , i tried boosting the truck - thinking maybe Battery was weak , no luck

Finally after like a couple hours , truck has cooled down , i go to to start it , its Starts with no problem ?? any idea what this could be ??

Also , this Truck has no Stereo at all from factory, does it have Speakers at all ?? is there wiring behind the storage tray ?? also me have no attenna , just a rubber seal on the fender :(

How do u take the storage tray out to install a stereo

Please share some advice

Thanks in Advance :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership