Jump to content

  •  

Photo
- - - - -

Cars Dead Ffs


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 breezer

breezer

    Top Rank Poster!

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,056 posts
  • Toyota Model: Toyota Aygo Black

Posted 26 October 2004 - 12:05 PM

hi as you know iv had a crash


all is sorted but dude at garage said the car will not start up! and is not the battery because he has charged it, and asked if we had another immobiliser (which we havent).


what could be the problem
please reply quickly

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to TOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 sera_beetle

sera_beetle

    Anglian Meets Co-ordinator

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,665 posts
  • Toyota Model: Sera & 1967 VW Beetle

Posted 26 October 2004 - 12:12 PM

Genral wires not connected i.e to the starter motor?

fuse blown when he was working on it !

hope this is some help mate

i cant belive you having so much trouble with it :cry:

#3 Kerby

Kerby

    Top Rank Poster!

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,737 posts
  • Gender*:Male
  • Toyota Model: Corolla T-Sport Compressor

Posted 26 October 2004 - 05:15 PM

i cant believe it can anythin else go wrong this week.

I think you should go on holiday for a while to get anyway from everythin.

Anyway at work atm speak to ya later mate

chris


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users