Sign in to follow this  
The Blue Monster

Aygo Air Con Stop Working ?

Recommended Posts

Hi there all new to this site just needed some help as my ac decided to stop working i have refered to manual but was wondering where i can get the 40 fuse from and how exactly do you get in to the ac filter as gives wierd pictures but doesnt show how to. I have a 09 Aygo Platinum 5 dr in silver is there anybody who can answer my problem as not sure which one of the two it is.

Thank you for any help at all would be much apreciated.

The_Blue_Monster :crybaby: i need it back as im baking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your car is an 09 why second guess and try and do it yourself? It's under warranty get it to a dealer, it may be more than what you think it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would seek the advice of Mr T, they are normally pretty good and happy to help :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure it's the fuse? What happened that caused the A/C to stop working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still, that leaves me curious as to what happened...

I've heard people claiming their A/C to be bust before and with

them it only turned out to be the blower being set to zero...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this