Sign in to follow this  
lindy_park

Hellpp !

Recommended Posts

Hi, have had my Auris since 2007 and never had any trouble till now. Suddenly wouldnt drive either in auto or manual.Transmission warning light came on but no aubible sound. Sat at the garage for a few days till the guy that looks after my car could get around to looking at it and it had decided to start wokring again, which it did for 6 weeks and now has done the same again. It doesnt appear to be a mechanical problem but wondering about diagnostic testing to see if there is a problem with any of the sensors. having had an avensis before this and needed nothing more than a tyre or brake pads in the 9 years i had it Im not sure the best way to go about this. Any sugestions will be much appreciated. Lindy x PS any idea the cost of this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'd be better off posting this in the Auris Club :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

various things it could be. MMT ecu needs updating/replacing or the clutch plates and pressure valve have got an issue

alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this