Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


2009 Aygo "Blue" mechanical rumbling when driving off?


Kangaroo1
 Share

Recommended Posts

Hi all, I've recently (perhaps a couple of months) noticed a slight "sort of" rumbling noise coming from the near side front when I pull away, from start up. Once I get moving it disappears and a minute or two into my journey I don't hear it again, even when stuck in the usual stop/start traffic. To be honest I've always wondered if it might have been exhaust related, but this morning however, it was quite a bit louder, certainly noticeable & now I'm certain that it isn't exhaust related, because it definitely sounded mechanical! Again though, once I was a minute or 2 into my journey, it went away & I never heard it again.... The car's been sat outside my office all day, so I'll check it again when I leave for home, but in the meantime, does anyone have any ideas what this could be? 

Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

Hi Ben,

Thanks for your feedback. A bearing is quite possible, and would certainly fit the symptoms.

Not big ends though... I've had big ends go before, on an old car I basically ran into the ground, many years ago (in the 1980's!!) when I was a lot less sensible, and the sound is definitely different.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership