Sign in to follow this  
LandyBob

Hello from a newbie

Recommended Posts

HI All,

New to the forum and three weeks into 2007 Toyota Hilux 3.0 auto ownership, big comfy and quiet, well I guess anything would be after a 32 year old V8 110!

Looks like some interesting reading and font of knowledge here, got led here after the engine went into limp mode, already, and turns out the previous owner had fitted a piggy back 'Race Chip' module to the truck which sent into melt down now I'm starting to get a bit more aggressive with the loud pedal. Unplugged, reset professionally and touch wood, all seems fine?

Any one else had this ? code was P1251. 

anyway, other than that, what a lovely drive and I'm very happy with the purchase (and it came with spare 'summer' wheels!!).

Cheers,


Rob

IMG_0797.jpg

IMG_0915.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome Rob...must be like finally coming into the 21st century after the 110.??.:biggrin:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha your right there!! 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Rob - welcome to Toyota Owners Club.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome to the Toyota Owners Club Rob.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this